Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΣΕΣΚΟΥΛΑ

όπως τα λέμε στην Ηπειρο , Swiss chard όπως τα βρίσκουμε στην αγγλική αγορά

πρόκειτε για λαχανικά με ιδιαίτερη διατροφική αξία

τα τρώμε σε πίτες στην περιοχή μου αλλά υπάρχουν και ως συστατικά σε πολλα άλλα φαγητά

το δικό μου "σέσκουλο" έχει την μορφή ουράνιου τόξου

γίνετε ένα μεγάλο και ψηλό φυτό απο το οποίο παίρνετε τα φύλλα του και τα μαγειρεύετε .

οπτικά είναι χάρμα οφθαλμών , γευστικά .....απλά υπέροχο

περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης A, Κ, C . πολλές φυτικές ίνες αλλά και σίδηρο και πρωτείνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου